Skip to main content Skip to search
+31 06-50285641

Rouwbloemen bezorgen

Rouwbloemen bezorgen

Tijdens een rouwperiode wilt u zo min mogelijk aan uw hoofd hebben. U wilt een waardig afscheid, waarbij rouwbloemen onmisbaar zijn. Bij Debloemenwinkel.com kunnen we rouwbloemen bezorgen bij een uitvaartonderneming of een huisadres. Rouwbloemen bezorgen via Debloemenwinkel.com gaat gemakkelijk en snel, zoals u dit wenst.

Rouwstukken online bestellen

Een rouwarrangement kan in verschillende vormen en in verschillende stijlen worden opgemaakt.

Debloemenwinkel.com biedt veel mogelijkheden door de vele bloemen en kleuren in ons uitgebreide assortiment. Wij hebben een aantal meest verkochte rouwstukken voor u samengesteld. Een rond klassiek rouwstuk, een ronde rouwbiedemeier of druppelrouwstuk? Witte bloemen, een rouwstuk met rozen of een rouwstuk in bonte kleuren? Alles is mogelijk bij Debloemenwinkel.com.
Belangrijk om te weten: Verschillen tussen rouwboeketten en rouwstukken:
Een rouwboeket is met de hand gebonden en deze dient nog in het water geplaatst te worden bij de overledene.
Een rouwstuk is opgemaakt in steekschuim (oasis) waardoor de rouwbloemen direct bij de overledene kunnen worden neergelegd.

Rouwstuk laten bezorgen

Bij Debloemenwinkel.com kunt u tevens uw rouwstuk laten bezorgen. Wij bezorgen uw rouwstuk voor een begrafenis bij een uitvaartonderneming of huisadres, afhankelijk van uw wensen. Uw rouwstuk laten bezorgen kan op dezelfde dag dan u het rouwstuk online heeft besteld. Wanneer u voor 12.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, bezorgen wij uw rouwstuk op dezelfde dag. U heeft geen inlogcodes nodig en u kunt gemakkelijk betalen.

Om uw rouwstuk compleet te maken bieden wij u de optie om een mooie kaart of bedrukt lint toe te voegen. Wij zorgen dat uw rouwstuk compleet is en dat de bloemen er op tijd zijn. Bekijk onze rouwstukken in het assortiment.

Meer informatie?

Voor meer informatie over bezorgmomenten rouwkaarten, linten etc. bekijk rouwstukken informatie en
bestel je rouwbloemen eenvoudig bij Debloemenwinkel.com