Skip to main content Skip to search
+31 06-50285641
Elk seizoen geven wij workshops met het thema Pasen/voorjaar – herfst en kerst. onder het genot van een hapje en een drankje, maken wij er een gezellige avond van en aan het einde van de avond. krijgt u een goed gevulde goedybag mee.

Paas / Voorjaars Stuk

Ook dit is een gezellige tijd Pasen, het voorjaar. met veel eieren en paashazen. ook weer een tijd. om binnen het voorjaar. in huis te halen, met mooie en pastinten dan kunt u een paas/voorjaars workshop volgen. met matrialen en producten die bij het thema. Pasen.

neem je moeder, zus, vrienden mee voor een gezellige avond.

Herfst Stuk!

Als de dagen korter worden. en er een waterig zonnetje schijnt. de kachel weer aan gaat, is het tijd om het binnen weer gezellig te maken de kaarsjes  aan te steken. om het echt gezellig te maken. kunt u een gezellig kerstworkshop volgen.

u werkt met verse materialen, en producten. krijgt u een mooi stuk mee naar huis waar u lang plezier van zult hebben

Kerst Stuk!

Voor de meeste mensen is dit de gezelligste tijd van het jaar! de kerstboom optuigen, kerst liedjes zingen en veel kadootjes krijgen. om het helemaal compleet te maken en mooi kerststuk. in huis halen, kom dan gezellig met vrienden, collega’s, familie mee voor een leuke workshop mee naar huis.

ten slote maken wij er een gezellige avond van. de kosten voor deze avond zijn € 35,- p.p. incl. alleen materialen